Szia Szuli, ma voltam ismet a termetekben kb 8 honap utan, es nagyon pofas lett, nagyon megjott a kedvem ahhoz hogy atjojjek a jelenlegi termembol viszont egyetlen egy tanacsot szeretnek kerni. En nem vagyok tul eros, minden gyakorlatom kb egy elfogadhato atlagnak mondhato abszolut semmi extra es felek hogy a sok powerlifter es testepito kozott kicsit kenyelmetlenul ereznem magam es ez altalaban ram rosszul hat, elkezdem ostorozni magam hogy en miert nem tartok ott es hogy hozzajuk kepest egy kis enki vagyok… szerinted ezt hogy lehetne konnyen lekuzdeni, hogyan tudnam magam fejben atlokni ezen az erzesen?

 

“Gyáva népnek nincs hazája”


Válaszomat lehet,hogy erősen és kicsit szigoruan fogom kezdeni,de ezt a te,és sokak érdekébe teszem.


Remélem sokan ismernek mar az oldalról ha legalábbis annyit tudnak rólam,hogy gondolkodó ember vagyok,és igyekszem szót érteni sok emberrel.


Előszőr irtam volna egy pátyolgató írást,ahol bíztatlak hogy nem is vagy olyan rossz, majd azt is leirtam volna hogy mennyire jó emberek járnak a terembe és a legkisebbtől a legnagyobb emberig csupa szív es csupa önzetlen segítség mindenki.

Ez tény,és erre garanciát tudok adni,hogy nálam egymás lenézése nem játszik.

Az erősebb nem nézi le a gyengét,és a testépítő nem nézi le az erőemelőt vagy fordítva.
Aki hangot ad felsőbb rendűségének azért,mert szerinte jobb sportot választott,és lenézi mások sportját vagy szintjét annak a terem kijárata ingyenesen használható egyszeri alkalommal,mert én nem látom szívesen a termemben.


Szóval

“gyáva népnek nincs hazája”


Mind ezektől függetlenül,hogy Egonnal megálmodtuk a termet és sok barátunk segítségével összehoztunk egy életerzést,amit Gym Suleimannak hívnak ma már ,és óráakat utaznak le sokat azért ,hogy náunk edzhessenek te mikor veszed ki a részed belőle?

Az én energiám is véges,és van hogy elfáradok.
Jó dolog a lelkizés,és fontos de ebben az esetben férfi vagy b.szd meg !
Nincs baj azzal hogy feljönnek ilyen gondolatok,de igenis a te feladatod ezeket leküzdeni.

Hogy lesz belőled egyszer férj, vagy Apa ha elgyengülsz egy ilyen félelem alatt?
Ott is lesz feladat,és nem lehet gyávának lenni.
Hogy fogsz oda állni a barátaid vagy családod elé ha látod hogy rossz irányba mennek és le kell állítani őket miközben abban a pillanatban utálnak?
Mit csinálsz ha támadás érne téged szóban vagy fizikailag ?

Felnőttek vagyunk és tudjuk a szabályokat.

Ha te kifizetsz egy szolgáltatást,betartod a házirendet,tiszteletben tartod ember társaidat ,akkor jogod van ott lenni,és jól érezni magad.

Ha valaki elkezd téged lenézni,piszkálni,vagy tiszteletlenül bánni veled,akkor tudhatod hogy nem veled van a baj hanem vele.

Mint minden normális helyen szólsz a ház,vagy hely urának hogy az ő területén téged sérelem ért.
Ha megoldja a problémát maradsz, ha pedig nem ,akkor tudhatod hogy a helyért felelős embert sem zavarja ez a fajta viselkedés tehát ott kell hagyni a helyet.

Engem sokszor megtalálsz a teremben🙂.

Állj ki magadért ez nem a fizikai erőről szól,hanem arról,hogy mennyire vagy tisztában önmagaddal és a jogaiddal.
Mi az hogy lenéznek ?
Kit érdekel az ,aki lenéz ? Hülye és kész.
Küzdj a helyedért , küzdj a nyugalmadért, küzdj az igazságodért .

“Gyáva népnek nincs hazája”