Egy történet, ami magyarországon játszódik a 90-es évek elején. Azért érdekes ez a történet, mert tisztán látszik, hogy az emberek mire nem képesek azért,hogy ne fogadják el azt, hogy minden csak az egyszerű kemény munkával érhető el,nem pedig a felesleges bonyolítással.

 

 

Édesapám magyarországra érkezett nyaralni pár hétre,és 2 barátja már hónapok óta Budapesten voltak edzőtáborban. Egyikük egy híres kuwaiti súlylökő bajnok volt. Zankawi Muhammed ,aki konditeremben edzett heti többször,ahol guggolt,fekvenyomott,és csinálta azokat a gyakorlatokat,amik kiegészítették a sportját.

 

 

Zankawinak 300 feletti guggolásai voltak,és 200 feletti fekvenyomásai,egy hústorony volt.

 

Édesapám az érkezése után egyből lement a terembe edzeni a barátaihoz,és már melegítés után feltűnt neki valami nagyon furcsa a teremben.

 

 

Valaki egyfolytában fütyült😀

 

 

Szabályosan hosszan , jó hangosan , és 10-12 fütyülés után abba maradt,majd újra kezdte,és ez ment addig ,amíg apámat annyira zavarta,hogy megkérdezte Zankawit,hogy mi a fene folyik itt.

 

Zankawi nevetett egy nagyot,és elmesélte a fütyülő srác történetét 🙂

 

 

Zankawi :

 

“Amióta ide járok ebbe a terembe,az a srác mindig figyelte,hogy hogyan edzek,és csodálta ,hogy milyen nagy,és erős vagyok . Többször jött oda hozzám,és kért tanácsot az edzésről,táplálkozásról,én pedig elmondtam neki mindent,amit tudok.(Zankawinak magyar felesége volt,és jól tudott magyarul)

 

Elmondtam neki,hogy nagyrészt guggolok azzal a technikával,amit lát,és próbálok minél erősebb lenni.

Elmondtam mit eszek. Mindennap jött egy ujabb kérdéssel,hogy mégis mi az a titok,amitől ekkora combom van,és ilyen erős vagyok. Még a Kox sem volt tabu,és válaszoltam azokra a kérdésekre is.

Amikor már több hete rágta a fülem a kérdéseivel,és nem volt neki elég az egyszerű igazság félrehívtam,és elmondtam neki a “titkot” ! Minden egyes ismétlésnél a legjobban úgy tudod fejleszteni az izmot,ha a levegővétel szabályozása mellet egy jó nagyot fütyülsz úgy,hogy majdnem kiszakad a tüdőd,és attól majd megnőnek az izmok!”

 

 

😀

 

 

Édesapám nem tudta nevessen ,vagy sírjon 😀 ,de az embernek ez kellett a lelkének,hogy valami titkot megtudjon,és így már többé nem kérdezett,csak csinálta a dolgát.

 

 

Ez az eset itthon volt,de bárhol voltam a világon mindig találkoztam a terembe fütyülőkkel!

 

Mindenhol a világon vannak fütyülő emberek,és mindegy mi az a pótcselekvés,amit csinálnak az edzés helyett,legyen az a kényelmes kicsi súlyos edzés,vagy a legbonyolultabb szögekbe beállított gyakorlatok,mind fütyülés!

 

 

A fütyülés sikere miatt kialakult egy hatalmas iparág amit úgy hívnak FITNESS IPAR ,és úgy néz ki sokak lelkét megnyugtatta! Ne legyél fütyülő ,mert abból nagyon sok van,és nem sokat érsz vele.

 

 

Köszönöm a figyelmet.✌🏻